Denk je erover je marketing uit te besteden?

Van SEO-proof teksten tot uitgewerkte customer journeys. Wij staan voor je klaar!

laura van beebee marketing werkt online aan marketingdiensten

Hulp bij strategie tot implementatie,

of een deel daarvan.

Bij Online GreenBees zijn we gek op het uitwerken van creatieve marketingideeën die zorgen voor een bloeiende business en online succes.

Wil je een betere website? Beter gevonden worden in Google? Of wil je gewoon meer betalende klanten? Als jij ons vertelt wat jouw doel is, dan kijken we samen wat nodig is om dat te bereiken.

Wat wij doen

Online marketing strategie, pad naar doel

Slimme strategie bepalen

Hulp nodig bij het bepalen van een strategie om van jouw bedrijf een online succes te maken? Samen bepalen we jouw doelen en een strategie die daarbij aansluit. Met een helder verhaal én de juiste marketingtools maken we er samen een succes van. 
seo optimalisatie

SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is nog steeds een van de belangrijkste onderdelen van een succesvolle website. Met zoekwoordonderzoek en marktanalyse bepalen we de zoekwoorden waarop jouw website te vinden is in Google.
copywriting voor sterke teksten

(SEO) Copywriting

Heb je hulp nodig bij het schrijven van doelgerichte teksten voor jouw website die ook op Google scoren? Wij zorgen voor teksten die jouw online vindbaarheid vergroten, je lezers informeren en vermaken, en die de bezoekers van jouw website aanzetten tot actie.
Email marketing naar contacten

E-mailmarketing

Verhoog jouw conversies met een goede e-mailmarketing strategie. Vanuit een sterke strategie richten we marketing automation en e-mailcampagnes voor je in, segmenteren we jouw leads en zorgen we dat zij op het juiste moment op de juiste  manier worden aangesproken.

Jouw marketing uitbesteden? Dit kun je verwachten.

Een gesloten boek kun je niet lezen. Daarom houden we jou graag betrokken bij het creatieproces. We starten met een kick off en bespreken jouw ambities, doelgroep en jouw plek in de markt.

De voordelen van betrokken zijn:

  • Verkeerde interpretaties worden voorkomen, omdat we altijd met jou in contact blijven;
  • De strategie, ambities en planning houden we goed in de gaten;
  • We blijven niet eindeloos bezig met plannen maken, maar gaan ook gewoon doen.

Wat onze klanten zeggen

Ik vind Online Greenbees een hele fjne partij om mee samen te werken! Laura & Tijs begrijpen ons bedrijf goed en hebben de verkoop- en marketingdoelstellingen op een geweldige manier naar designs van onze website vertaald. Ze zijn betrokken, tonen initiatief en zorgen voor resultaat.
Review BeeBee Marketing
Rowdy | Marketing Manager bij Leadax
Tijs & Laura werken praktisch en weten je marketingstrategie tot een hoger, maar ook praktischer niveau te tillen. Daarnaast weten ze zich de materie snel eigen te maken, hierdoor ben ikzelf steeds minder tijd kwijt aan marketing en kan werken aan de groei van ons bedrijf.
Review BeeBee Marketing
Mark | Mede-eigenaar van ESTREME
Laura heeft mij en mijn collega's bij Commonland geholpen met het opzetten van e-mailmarketing in ActiveCampaign. Tijdens het proces dacht ze enthousiast met ons mee en zat ze vol ideeën hoe we het huidige proces konden verbeteren. Het was superfijn om met haar samen te werken!
Commonland, klant BeeBee Marketing

Juliëtte | Projectmanager Commonland