Duurzaam webdesign voor Leadax: een groene stap richting de toekomst
08 maart 2023 
2 min. leestijd

Duurzaam webdesign voor Leadax: een groene stap richting de toekomst

Wat doet Leadax?

Leadax werkt aan de ontwikkeling en productie van duurzame bouwmaterialen, en draagt op die manier bij aan een betere wereld. Dit innovatieve Nederlands bedrijf heeft als missie om de bouwsector te verduurzamen en de impact op het milieu te verminderen. Het meest bekende product van Leadax is de innovatieve en circulaire loodvervanger genaamd Leadax. Dit product is volledig recyclebaar en milieuvriendelijk en wordt gebruikt als vervanging voor traditioneel lood in de bouw.

Waarbij hebben wij geholpen?

Leadax was op zoek naar een partner die hen kon helpen bij het creëren van een nieuw webdesign dat zij vervolgens konden uitrollen voor alle landen waarin zij opereren. Ze wilden een website die niet alleen de missie en visie van het bedrijf uitstraalt, maar ook de duurzame en innovatieve aspecten van hun producten benadrukt. 

Ontdek hoe wij Leadax hebben geholpen bij het opzetten van een effectieve online strategie, een nieuw webdesign voor alle 14 landen en geautomatiseerde e-mailmarketing waarmee zij flink wat tijd besparen.

Onze aanpak

Onze aanpak bij Leadax: een doeltreffende online strategie met vernieuwd webdesign en automatisering van processen. Door eerst de behoeften van iedere doelgroep te analyseren, hebben we een passende aanpak opgesteld. Het vernieuwde webdesign zorgt voor een aantrekkelijke en klantvriendelijke website, waarbij bezoekers snel vinden wat ze zoeken. Door de e-mailmarketing te automatiseren, bespaart Leadax tijd en wordt het proces efficiënter. Geen handmatig werk meer voor het versturen van een reactie op iedere aanvraag. Ook hebben wij Leadax geholpen bij het bepalen van de juiste content voor de website, zoals een FAQ-pagina en duidelijke informatie over de toepassingen van hun producten. Dit alles om de bezoekers nog meer te voorzien in hun behoeften.


In het kort

 • Strategiebepaling aan de hand van de verschillende doelgroepen van Leadax
 • Bepalen van behoefte van iedere doelgroep
 • Creatie van een nieuw webdesign om de website klantvriendelijker, aantrekkelijker en makkelijker navigeerbaar te maken
 • Inrichting en automatisering van het e-mailmarketingproces voor efficiëntere en tijdbesparende afhandeling van aanvragen voor samples.

Het resultaat

Dankzij de samenwerking heeft Leadax haar online strategie kunnen bepalen en een nieuw webdesign kunnen creëren dat geschikt is voor alle landen waarin zij actief zijn. Daarnaast hebben we e-mailmarketing voor hen geautomatiseerd en geoptimaliseerd. Het resultaat? Een effectievere communicatie met hun doelgroepen, betere online ervaring voor bezoekers en tijdsbesparing door geautomatiseerde processen. Lees verder voor meer details over de behaalde resultaten.

 • Effectievere communicatie met doelgroepen;
 • Betere online ervaring voor websitebezoekers;
 • Duurzaam webdesign voor internationale uitrol;
 • Specifieke landingspagina's voor iedere doelgroep;
 • Verschillende CTA's om conversie te verhogen, zoals demo/sample aanvragen of downloaden van documentatie;
 • Besparing van tijd door geautomatiseerde e-mailmarketing.

De key take-aways

 • Doelgroeponderzoek is cruciaal om een effectieve online strategie te bepalen die aansluit bij de verschillende behoeften en interesses van de doelgroepen;
 • Een goed doordacht webdesign is essentieel voor een klantvriendelijke en aantrekkelijke online presence;
 • E-mailmarketing en automatisering kunnen de efficiëntie van de communicatie met klanten aanzienlijk verbeteren.

Wil jij jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes tillen met een online marketing strategie die werkt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gepassioneerd en toegewijd aan het helpen van onze klanten om hun bedrijf online te laten bloeien met creatieve oplossingen. Ben jij klaar om jouw betekenisvolle bedrijf naar het volgende niveau te tillen? Wacht dan niet langer en laat ons je helpen!